domingo, 10 de abril de 2011

EL ESPACIO

   Mira en Instagram para lo más actual!

Este es un espacio dedicado al dibujo y a la pintura. Sin distracciones ni prisas. Un lugar donde recrearse, para aprender.
   Este taller esta abierto a personas que quieren acercarse por primera vez al dibujo y a la pintura. En este caso el taller ofrece un aprendizaje progresivo para que el alumno asimile las técnicas y las etapas de cualquier obra plástica.
   Para personas con más experiencia ofrezco un perfeccionamiento técnico, un reciclaje de método y un muy buen curso de retrato.



L' ESPAI 
   Aquest és un espai dedicat al dibuix i la pintura. Sense presses ni distraccions. Un lloc on recrear-se, per a apendre.
   Aquest taller està obert a persones que vulguin apropar-se per primera vegada al dibuix i a la pintura. En aquest cas s'ofereix un aprenentatge progressiu per tal que l'alumne assimili les tècniques i les etapes de cualsevol obra plàstica.
   Per a persones amb més experiència ofereixo un perfeccionament tècnic, un reciclatge de mètode i un molt bon curs de retrat.




THE PLACE
   This is a space dedicated to drawing and painting. With no distractions or pressures.
   The studio is open to people who want to try out drawing and painting for the first time. For these students the studio offers a progressive way of teaching through which you will become familiar with the techniques and stages of various art forms.
   For people with more experience I offer a refresher course in addition to a very good portrait course.


Benvingut
Bienvenido
Welcome









4 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Hola Isidre! L'espai és al 28 del Sant Pere Mitjà! Insisteixo que aquest dissabte estem al 32 del mateix carrer per conèixe'ns una mica millor!

      Eliminar
  2. Hola me gustaria saber mas info e incluso asistir a alguna clase, mi mail es artitalternativa@gmail.com

    ResponderEliminar
  3. Hola me gustaria saber mas info e incluso asistir a alguna clase, mi mail es artitalternativa@gmail.com

    ResponderEliminar